O Vili

Vila Edelweiss Planika

Vila se nahaja na mirni lokaciji v objemu narave s prekrasnim razgledom na goro Špik in je oddaljena od Gostilne in Picerije Jožica le 1100m (avto) / 800m (peš) , samo 4km od Kranjske Gore.

Preberi več

Apartma za 4 + 1

Apartma vključuje: zakonska postelja, dve enojni postelji in kavč, opremljeno kuhinjo, balkon, TV, brezžični internet in kopalnico. V prtljičju je na voljo za uporabo tudi savna, zajtrkovalnica, vinska klet ter soba s klavirjem, zunaj pa se lahko osvežite v bazenu.

Preberi več

Apartma pritličje za 3 osebe

Apartma vključuje: spalnica z zakonsko posteljo in raztegljivo ležišče, opremljeno kuhinjo, teraso, TV, brezžični internet in kopalnico. V prtljičju je na voljo za uporabo tudi savna, zajtrkovalnica, vinska klet ter soba s klavirjem, zunaj pa se lahko osvežite v bazenu.

Preberi več

Apartma z 2 spalnicama 6+1

Apartma vključuje: dve dvoposteljni sobi z zakonskima posteljima, raztegljivi kavč, dodatni kavč, opremljeno kuhinjo z jedilnim prostorom, 3 x TV, brezžični internet, kopalnico z wc-jem in teraso. V prtljičju je na voljo za uporabo tudi savna, zajtrkovalnica, vinska klet ter soba s klavirjem, zunaj pa se lahko osvežite v bazenu.

Preberi več

Apartma z 1 spalnico za 3 osebe

Apartma vključuje: dvoposteljna soba z zakonsko posteljo, raztegljiv kavč, opremljeno kuhinjo z jedilnico, 2 x TV, brezžični internet in kopalnico. V prtljičju je na voljo za uporabo tudi savna, zajtrkovalnica, vinska klet ter soba s klavirjem, zunaj pa se lahko osvežite v bazenu.

Preberi več

Dvoposteljna soba 2+1 z zajtrkom

Soba vključuje: dvoposteljna soba z zakonsko posteljo, enojna postelja, TV, brezžični internet, kopalnico. V prtljičju je na voljo za uporabo tudi savna, zajtrkovalnica, vinska klet ter soba s klavirjem, zunaj pa se lahko osvežite v bazenu.

Preberi več

Apartma za dva DELUX

Apartma vključuje: dvoposteljna soba z zakonsko posteljo, polno opremljeno kuhinjo z jedilnim prostorom, TV, brezžični internet, kopalnico jacuzzijem in balkon. V prtljičju je na voljo za uporabo tudi savna, zajtrkovalnica, vinska klet ter soba s klavirjem, zunaj pa se lahko osvežite v bazenu.

Preberi več

Triposteljna soba z zajtrkom

Soba vključuje: zakonska postelja, TV, brezžični internet in kopalnico. V prtljičju je na voljo za uporabo tudi savna, zajtrkovalnica, vinska klet ter soba s klavirjem, zunaj pa se lahko osvežite v bazenu.

Preberi več

Družinski apartma

Apartma vključuje: dvoposteljna soba z zakonsko posteljo, raztegljivi kavč, polno opremljeno kuhinjo z jedilnim kotom, 2 x TV, brezžični internet in kopalnico. V prtljičju je na voljo za uporabo tudi savna, zajtrkovalnica, vinska klet ter soba s klavirjem, zunaj pa se lahko osvežite v bazenu.

Preberi več

Apartma z 1 spalnico in balkonom 4+1

Apartma vključuje: spalnica z zakonsko posteljo, niša z zakonsko posteljo, raztegljivi kavč, polno opremljena kuhinja z jedilnim kotom, 2 x TV, brezžični internet, kopalnico in balkon. V prtljičju je na voljo za uporabo tudi savna, zajtrkovalnica, vinska klet ter soba s klavirjem, zunaj pa se lahko osvežite v bazenu.

Preberi več
Gostilna in Picerija Jožica, Gozd Martuljek

Gostilna in Picerija Jožica

Zgornje Rute 51
4282 Gozd Martuljek
Slovenija

Delovni čas:

Od torka do nedelje 10h - 22h
Ponedeljek zaprto

Kontaktirajte nas

tel.: 04 588 01 26
gsm: 041 620 525
rezervacije: 059 160 205

info@gostilna-jozica.si
www.gostilna-jozica.si